16
 
Základné info o Lan Party

Očakávaný web LAN 2012 je tu a s ním aj oficiálny začiatok vybavovania miesta, prihlasovania sa, dohadovania sa na termínoch atd. Tento ročník je trochu iný, keďže už dnešným dňom je všetko záväzne vybavené a zabookované. 

Tento rok bude už ôsmy ročník tohto super cool eventu a som o to radšej, že sa nám počty stále rozrastajú. Dokonca až do takej miery, že už možno nebude stačiť náš 16 portový switch :D. Podľa počtu registrovaných uchádzačov sa dohodneme a prípadne zložíme na nový už rovno gigový switch. 

Aj tento rok platí potreba pozorného preštudovania sekcie Equipment, kde sa dá pozrieť predbežný zoznam hier, ktoré sa budú hrať a hlavne si ich DOPREDU nainštalovať nech sa potom prvý deň nekopčia 7 GB image dve hodiny po sieti a nečaká kým si polka ľudí nainštaluje hry.

Zmena oproti minulým rokom je v tom, že narastajúcim počtom ľudí nám ubúdajú lôžka na spanie, hore je tých 7 - 8 postelí plus-mínus nejaké 2 - 3 matrace, to znamená, že ak chce mať niekto 100% istotu, že si bude mať kde každý večer ľahnúť, mal by si so sebou priniesť spacák!

Ešte jedno dôležité upozornenie: Oznamujem všetkým, aby do priestorov Lan Party NEVPÚŠTALI cudzích (a najebaných) ľudí, ktorí si potom mimovoľne sadajú k mašinám a hrabú sa nám vo veciach. Toto berte ako fakt.

Organzátor
Jackal @ soth.sk

Kontakt
Všetci máte, keby niečo diskusia (suppot).

Dátum trvania
30. 07. pondelok - 05. 08. nedeľa (7 dní / 6 nocí)
Finálny potvrdený termín

Začiatok
14:00 CET

Poplatok
15,- €